kaipaus

Runoilija lucitar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Hymyileminen on toiseksi paras asia, jota huulilla voi tehdä."
 

Katson lähteen pintaa,
valossa väräjävää varjoa

Omaa kuvaani tummassa vedessä

Kyynelten kostuttamat kasvoni eivät erotu pinnasta

Tuuli tuo tuomen tuoksun
Taitan oksan ja lasken sen virtaan

Kaipaan
Sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot