harha,haavoittuva mielesi

Runoilija blood-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mietteitä. tunteita. kerron eteenpäin. sinulle. .kissa.
 

onko se vaikeaa ymmärtää
kuinka joku oikeasti susta välittää

pelkäätkö katsetta tätä
joka kulkee ihollasi
kohdistuu sinisiin silmiisi

pelkäätkö suudella
tätä pientä tyttöä

pelkäätkö kosketusta hellää
oletko haavoittuvainen
vai oletko vain harhaluuloinen

turha pelätä.
pidän sua kädestä.
olen tässä.
aivan lähelläsi.
pois en mene.
usko jo

Selite: 
-pieni sanainen- tunteista sisälläni
Kategoria: 
 

Kommentit

Läheisyydenpelkoa, menetyksenpelkoa... Ihana että niitä ihmisiä jotka ovat kärsivällisiä ja rakastavat rakkauden takia, on olemassa sittenkin.

Kaunis runo.

Läheisyydenpelkoa, menetyksenpelkoa... Ihana että niitä ihmisiä jotka ovat kärsivällisiä ja rakastavat rakkauden takia, on olemassa sittenkin.

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot