yön huuto

Runoilija blood-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mietteitä. tunteita. kerron eteenpäin. sinulle. .kissa.
 

tyttö käveli rantaan
jäi kivelle istumaan
katsoi laskua tuon
auringon

yksin hiljaisuudessa
omissa ajatuksissa
mereen uppoavan auringon edessä
katse kaukaisuuteen

tunne kylmyyden täyttää
on pian pimeää

tyttö haluaa huutaa
ulvoa tässä yössä

se sama tunne hänet ottaa
kun kuu hänet kohtaa

tyttö kärsii ikuisuuden
yö kuulee huudon uuden

kun kukaan ei kuule

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

salaperäinen, taianomainen ja todella kaunis.
kuin yksinäinen kuiskaus. pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot