hiljainen mies.

Runoilija blood-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mietteitä. tunteita. kerron eteenpäin. sinulle. .kissa.
 

Sinä minulle valitat, huudat ja raivoat.
virheitteni takia joita tein.
sanoista joita olin sanonut.

Väität että et itse virheitä tehnyt.
pahoja sanoja sanonut.

mutta olet väärässä,
niin väärässä.

sanot että kaikki on hyvin.
mutta näen sisällesi.
tiedän katseesi.

et halua tunnustaa onnetonta oloasi, virheitäsi tai tunteitasi.

samat virheet tehnyt olet.
samat sanat sanonu olet.

pyydän vain että tunnustat

en suutu en raivoa

jos kerrot sen

totuuden

Selite: 
mikä sulla on?....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot