silta.

Runoilija blood-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mietteitä. tunteita. kerron eteenpäin. sinulle. .kissa.
 

viimeiset kyyneleet sinuun vuodatan
viimeiset katseet kohtaavat

synkillä tunteilla tiedän palavan
sillan menneisyyteemme

uudestaan ja uudestaan
samat virheet tuotan

onko nyt oikea aika toimia.

onko olemassa sitä ainoata
joka voi ymmärtää haurautta

miten voi sytyttää sillan
jos ei ole tulta jatkamaan

ehkä kun viimeiset kyyneleet käytämme
viimeisen kerran kohtaamme

selviää se.
miten sillat poltetaan.

Selite: 
5.7.2010 klo:18.00 lupaa. sinua odotan siellä
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot