yön kehä

Runoilija blood-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mietteitä. tunteita. kerron eteenpäin. sinulle. .kissa.
 

pieni tyttö yksin
itkee nurkassa
pimeässä ahtaassa
pako pääsyä löydä hän ei.

kädet mustelmilla seinää lyö
haluaa päästä sen erityisen luo
hän huutaa nimeä sen
menneisyyden.

huoneen ovi avautuu
tumma hahmo kiinni painautuu
kohta et tunne kipua hän sanoo

pian tunto lähtee käsistä
ja tyttö näkee pimeetä

joka yö hän yrittää
päästä tästä kehästä.

Selite: 
tunteita, mietteitä, onnettomuutta
Kategoria: 
 

Kommentit

Auts. pelottavaa..
Kauniin surullista.

niin kerran kun joutuu kehään ni se on yhtä oravanpyörää.. tiedän tunteen. olen tällä hetkellä siellä kehässä.

 

Käyttäjän kaikki runot