Surusiipi

Runoilija Surusiipi

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 27.11.2017
Viimeksi paikalla: 27.11.2017 23:49

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.9.1995

 

En ole kuin muut

Rahasi eivät tee minusta onnellista, en rakasta varakkuuttasi, rakastan sinua, ainoastaan vain sinua. Etkö ymmärrä että et voi minua ostaa tai lahjoa, en ole niikuin ne muut. Voit lähettää minulle päivittäin oven taakse tusinan tulipunaisia ruusuja, etkö ymmärrä ne kuihtuvat kuitenkin, kuihtuvat kuin uskoni sinuun.
Ostamasi kello ei anna minulle aikaa takaisin, ei tuo sinua luokseni. Antaisit minulle aikaa, olisit kanssani. Mitä minä teen uudella kännykällä, en kuitenkaan saa sinua kiinni! Ainoastaan tavoitan Kylmän äänen joka pyytää jättämään viestin. Rakkauttako minä sille selitän? Miten voit edes sanoa rakastavasi minua, ethän edes tunne minua. Hermostut kun en suostu ehtoihisi, ei et voi minua pakottaa, et ole tottunut siihen että joku voisi sanoa sinulle EI. Väität että uhmaan sinua tahallani, ei minä olen vain oma itseni enkä muuksi muutu. En suostu siihen että kuvittelet voivasi omistaa minut kuin jonkun tavaran, en anna sinun kohdella  minua enää huonosti. Et voi huutaa minulle kamaluuksia, lähteä ovet paukkuen ja heti perään olettaa minun antavan anteeksi kun saavut ulisemaan oveni taakse viinipullo kädessäsi, en avaa oveani ja päästä sinua sisälle. Et saa sitä mitä haluat yrittämällä juottaa minua. Kuten jo olen sinulle sanonut en ole ostettavissa. Tätäkö se yhdessä olo on?
Sanot minua kylmäksi kun en halua sinulta sormusta.Työsi on sinun Vaimosi jo nyt, mikä minä olisin jos ottaisin sormuksen? 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Dramaattinen tarina. Toivottavasti ei ole totta kenenkään kohdalla.
Tämä kuulostaa juuri siltä, että se on totista totta. Surullista.
No HUH!
Olipa rankka setti.
Vetää nöyräksi.

Menet kaikkien edelle
tämä ei ole vuodatus vaan
Isku vasten kasvoja.

(nyt pitää mennnä peiton sisään
ja toivoa etten herää)

10++
Menen parvekkeelle ja odotan että 
joku jäisi suojatien alle.
 

Käyttäjän kaikki runot

Syntymäaika: 
27.9.1995
Runojen lukumäärä: 
2