sielunmaisema

Runoilija blood-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mietteitä. tunteita. kerron eteenpäin. sinulle. .kissa.
 

haluat tietää?
näytän sinulle.

katso.

katso kuinka tuo kukka kuihtuu
sen pieni ja säälittävä sielu sammuu
kuin lyhty pimeyden tiellä.
tuo kukka olen minä

katso tuota lintua kuinka se kituu
se ikkunaa päin on lentänyt
elämä hiipuu pikku hiljaa
tuska tekee siittä vaikeampaa
tuo lintu olen minä

katso kun tuo puu kaadetaan
sen elämän tie on pitkä
mutta joku tulee ja riistää sen
ja joku sen hyväkseen käyttää
tuo puu olen minä

katso tätä mailmaa kuinka sitä saastutetaan
ihminen sen kuintenkin tuhoaa
elämän tän pallon
ilman puhdas ole enää ei
tämä mailma olen minä

ilman turvaa
haavoittuneena
nouse ylös en
mieli sokeana

Selite: 
elämäni pähkinän kuoressa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot