Perhonen

Runoilija SalattuRakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

One life,
live it.
 

Olit kuin perhonen,
jonka siivet olivat leikellyt,
et päässyt lentoon,
huolehdin sinusta,
vihdoin olit terve ja vapaa oisit päässyt lentoon,
jäit mun vierelleni,
eli kehdosta kuolemaan <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kohtalokas eli hyvä

hieno ja mielenkiintoinen runo, loppu oli yllättävyydessään upea! :)

 

Käyttäjän kaikki runot