Rakkaus

Runoilija SalattuRakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

One life,
live it.
 

Oot mulle ku tähdet ja kuu,
yhtä tärkee ku koiralle luu.
Ilman sua en vois elää,
et jätä mua enää.
Jos lähdet pois,
lähden mukanasi.
Ei tämä ole vaikeaa,
ei tehdä tästä soikeaa.
Kunhan tiedät, olet tärkein minulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot