Ikävä

Runoilija SalattuRakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

One life,
live it.
 

Vaikka sua ei ois,
et oo mun sydämestä pois.
Sä oot hyvässä paikassa,älä pelkää,
vaik ilman sua on vaikea elää.
Oisit voinu viel vuosia olla tääl,
säällä ku sääl.
Olit mulle tärkee,rakas,
kunpa tulisit takas ♥

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot