Sinä

Runoilija SalattuRakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

One life,
live it.
 

Pidän sinun hymystäsi,
pidän sinun silmistäsi,
pidän sinun hiuksistasi,
mutta se ei ole syy, miksi rakastan sinua.
Olet huumorintajuinen,
olet mukava,
olet komea,
mutta se ei ole syy, miksi rakastan sinua.
Rakastan sinua, koska olet sinä, kokonaisuudessasi. Olet oma itsesi, ja pidän siitä.
Olet minulle täydellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot