Olet minulle koko elämä

Runoilija SalattuRakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

One life,
live it.
 

Kerran olin onnellinen,
kerran olin tyytyväinen,
kerran olin iloinen,
kerran minulla oli kaikki hyvin.
Nyt katson viereeni,
et olekkaan siinä,
en ole enää onnellinen,
en ole enää tyytyväinen,
en ole enää iloinen,
enää minulla ei ole kaikki hyvin.

Selite: 
kulta tärkein olet <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja tunteikas runo, haikea ja surullinen ://
Tykkään :))

 

Käyttäjän kaikki runot