Täydellistä

Runoilija SalattuRakkaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

One life,
live it.
 

Katson silmiisi,
katson aurinkoon.
Katson huuliasi,
katson unelmaa.
Katson käsiäsi,
katson rakkautta.
Katson hiuksiasi,
katson pehmeyttä.
Katson kaikkea mitä sinussa on,
katson kaikkea täydellistä.

Selite: 
Hmm, ehkä toistoa, mutta tunteeni ovat tässä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot