Näkymätön,
sydämeni on.
Huomata pian saatat,
kuinka minut kadotat.
Auta, pelasta,
Syliisi minut hukuta.
Varasta sydämeni,
omi se itsellesi.
Älä kadota,
älä irti päästä.
Sydämeni,
se kuuluu sinulle,
rakkaani.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloistakin suloisempi runo:)