Miltä susta tuntuu nyt?

Runoilija jjonspu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommenttia on aina kiva saada ! :)
 

Sä oot hiljaa vaan, et puhu.
Mist kaikki johtuu, kenes on vika?

Alamäkii toisensa jälkee,
miks niit täytyy kestää
Kui et voi vaan sanoo,
jos jotain on pieles?

Kohtelet ku oisin ilmaa,
ihanku mua ei olis.

Sano sanottavas ja kävele sit pois,
iha milt susta itestäs tuntuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot