Kauas paeta voisin

Runoilija jjonspu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommenttia on aina kiva saada ! :)
 

Vihdoin ne sit huomas ja käski mun puhuu,
mut ei enne tätä, miksi?

En sanonu mitää, olin iha hiljaa.
En mä jaksa, en mä oikeesti pysty enää!


Ne syytteli, huus ja oli vihasii.

Haluun vaan lähtee, mennä pois.
Vaik kertoisin, ei ne tai ylipäätänsä kukaan jaksa kuunnella.
Tuskin ne edes tekis asial mitään.

Mä haluun palata niihin aikoihin, ku kaikki oli kunnos.
Sillon jokane pystys olee oma ittensä, kaikki oli ilosii -

sai vaa nauraa, ei ollu huolta tulevasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot