Ovatko ne vain merkityksettömiä sanoja nykyään?

Runoilija jjonspu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommenttia on aina kiva saada ! :)
 

Sanoit mulle viime syksynä:
"me pysytään aina yhdessä, ystävinä"

Aluksi oltiin tiiviisti yhteydessä,
kerrottiin toisillemme kaikki, samalla tavalla kuin ennen.

Ja nyt viikoittain toistat:
"oot mulle tärkeä, oot mun paras ystävä"

Tiesin sen heti,
että muuttosi takia saattaisin menettää sut viel joskus, kokonaan.

Päivä päivältä tiedän,
ettei tulla ikinä enää samalla tavalla olemaan yhtä läheisiä, parhaita ystäviä.

Ja jatkat vielä toistamista:
"olet tärkein, älä ikinä unohda sitä!"

Tunnen sisimmässäni,
kuinka sanot nuo sanat vain minua varten, vain tottumuksesta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot