Painajaiseni katoaa

Runoilija Ruskolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiitos ja helpotus
vapaus sisälläni
niin onnellinen ja keveä
painajaiset poistava

Kiitos että kuuntelet
tunteitani ymmärrät
yhteistyössä
yhtenä
samana kokonaisuutena
toinen toiseen vaikuttaen
keho sielua kuunnellen
elämään uskoen
joskus kuolemaa toivoen

Saavuttaakseen vapauden
joutuu luopumaan
keho periksi antamaan

Uskon ja luotan
sinuun entistäkin enemmän
vahvemmin kuin
aiemmin
mielen voimaani uskoen

Tiedän mitä tunnen
tiedän mitä tapahtui
Tiedän mihin luotan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot