Päästä irti!

Runoilija Ruskolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Satutin ja loukkasin
pettymyksen aiheutin
tiedän sen
Kadunko? Tunnenko syyllisyyttä?

Ei, en kadu
että itseni pelastin
ja irti rimpuilin
uutta tilaa
elämääni tuoden
Syyllisyyttä, sitä
tunnen
mutta suotta

Se kuinka minuun sattui
kuinka minua loukkasit
ja haavoitit
tuskaa aiheutit
menevät
tunteitesi edelle

Tahdon olla kokonainen
ehjä ja vahva
oma itseni
En sellainen
millaiseksi sinä minut teet
En heikko
en alistuva

Älä sano että
pidät minusta
aina vaan enemmän
älä sano että silloinkin
kun sinua satutan
älä sano että haluat auttaa
tai jotain lahjaksi antaa
sillä et osaa
Ja ilman sinua
en apua edes tarvitse

En tarvitse sinua!
En halua sinua!
Voisitko vihdoin sen ymmärtää
ja kaiken yrittämisen lopettaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo on kuin vahva huuto.

Hyvää syntymäpäivää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot