Nimetön

Runoilija Ruskolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdotko
minua palvoa
ja valtaani alistua?

Käsken polvistua
ja itsesi luovuttaa
nöyrtyä
kipua tuntea

Tahdotko nauttia?
Tahdotko liekkini tuntea
Suudellen
halaten
hellyyttä
rakkautta
kipua
poltetta ja pistelyä
kehossasi
kehossani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot