Pelkoa

Runoilija Ruskolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kohtaan tunteeni
pelkoni
todellisen oloni
Sisäisen levottomuuden
jonkin lapsenomaisen pelkuuden
Säikyn pimeää
kuulen ääniä
tunnen hengityksen
jonkin vieraan olemuksen
Pelkään
jotain vierasta uhkaa
vai sittenkin itseäni
sisimpääni
Jokin puuttuu
jokin tärkeä
jokin lämmin hyvä
turvallinen
Olo minun sisältä
koti omasta kehosta
tyyneys sielusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot