Kunpa voisin tästä painajaisesta herätä

Runoilija Ruskolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelko ja kauhua
sisälläni kannan
pettymystä, epätoivoa
voiko näin minulle käydä
kaikki arkinen
tavallinen
olisi niin toivottua

Jos vaan voisin
ajassa taaksepäin
kulkea
palata ja korjata

Toimisinko toisin
voisinko muuttaa
tilanteen tyhjäksi taikoa
ongelmani poistaa

Voisinko todella?
Onko se minun hallinnassani
päätettävissäni?

Ei ei ei
mene pois!
En sinua halua!
Poistu kehostani
et kuulu elämääni!
Olet liikaa
Ei nyt
ei huomenna
en ehkä koskaan
sinua elämääni halua
Haluan itseni
kokonaisen
En enempää
en vähempää

Siispä mene pois.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot