Hyppyjä

Runoilija Ruskolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En pelkää,
en enää
tiedän, on vaaroja
joita voin kohdata
esteitä joihin kompastua,
joita en ylitä itseäni loukkaamatta

Olisi helpompaa, niin kovin varmempaa
vain olla turvassa, lämmössä
kotona
En kuitenkaan tahdo
vain tuntea ja kokea
helppoja asioita
samaa tuttua varmuutta
tietoa seuraavasta hetkestä
tietoa tulevista päivistä
sen aika ei ole nyt

Tahdon elää ja kokea
esteisiin suoraan hypätä
ja haasteita kohdata
vaikka hieman kastuisin
ja itseäni satuttaisin
En siitä välitä
sillä tiedän
kokemus on minulle tärkeä

Eteenpäin riennän
itseänikin uhmaten
monia sääntöjä rikkoen
Teen sen tänään,
en huomenna tai myöhemmin
sillä en tahdo katua
elämääni elämätöntä
asioita kokemattomia
tunteita tuntemattomia
Tiedän paikkani, tiedän kotini
Silti tahdon nyt mennä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

asennetta hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot