Valta

Runoilija Ruskolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Alistan
ja alistun
tahtoosi
sinä haluuni
taistellen
haluten
toista himoiten

Kipua
vai nautintoa
ehkä tahdon molempia
himollesi alistua

Taistelua vaiko rakkautta
ehkä tässä on molempia
tai puhdasta viettiä

Rajat tiedämme
vaikka välillä niitä
ylitämme
löytäen ja oppien
uusia muotoja nautinnon
Yhdistyen
himoiten
toisillemme itsemme antaen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot