Heikkous

Runoilija Ruskolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rauhallinen ja tyyni
peloton
päättäväinen ja tietävä
Osaava, pärjäävä
ongelmia ratkaiseva
muita aina auttava
sitäkö olla haluan
peloton

Ehkä pelolle on syynsä
oma merkityksensä
ehkä se onkin minulle hyväksi
elämän synkkyydeltä suojaksi
Esteenä turhalle pahalle
niin kovin tärkeä
sisäiselle lapselle
Pienelle, heikolle, avuttomalle
alttiille hyväksikäytölle.
Luottamus, epäilys
itsekkyys, uhrautuminen
Niiden välissä kuljen
yhä uudelleen
ja uudelleen
aina kumpaankin pettyen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot