Rakkauden riemuhuuto

Runoilija suurisana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jonakin päivänä laivani saapuu, ja minun onnellani olen varmasti lentokentällä.
 

tukehtuvat sanat kurkussani
poskea pitkin piiloon
vastatuuleen veden alla
kun ikävä hiipii huomiseen

rakkauden riemuhuuto
yksinäisyyden kaksiossa
ei aikaa enää yhdessä
itkeä itseään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot