leijonakuningas kuu

Runoilija suurisana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jonakin päivänä laivani saapuu, ja minun onnellani olen varmasti lentokentällä.
 

Kultainen aurinko heijastuu hikipisaroista
Kiitos Beethoven

Pikkupojan sininen lakki vaihtuu huppuun

Emme me jää enää paikoillemme seisomaan

Leijonakuningas kuu paistaa ja tv:ssä lauletaan hallelujaa

Maailma muuttuu,
eikä yhdeksiköllä kahdeksikon paikalla ole enää merkitystä.

Katastrofit tunnistetaan,
mutta kukaan ei osaa niitä estää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot