herra täydellisyys

Runoilija suurisana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jonakin päivänä laivani saapuu, ja minun onnellani olen varmasti lentokentällä.
 

Aseta sanat suuni pohjalle
repeat toisensa jälkeen.
Istu ja katso poikani:
ihmisraunio

Kerrothan motiivisi
(olemattomat)
yrittänyttä ei laiteta
tukeudu toki itsesääliin

Saanen esitellä:
Itse Herra Täydellisyys
(häpeäisit edes)

Pidäthän itsestäsi huolen,
ja hauskaa loppuelämää!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot