massamurha

Runoilija suurisana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jonakin päivänä laivani saapuu, ja minun onnellani olen varmasti lentokentällä.
 

Tämä huone,
valkoiset seinät
yksin
yhdessä

Lehtien viisto ikkunaa pitkin
taivaalla pala tulevaa
hiljaisuuden massamurha

Viillät ranteidesi lomassa
kyynelkanavani auki
kiitos
ja
anteeksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella veti hiljaseksi kyllä tää.. Upea paino tällä runolla.
kiitos myös arvostelustasii~

pisti hiljaseks. alku oli yksinkertasesti ihana. tykkäsin muutenkin hirmuisesti !<3

 

Käyttäjän kaikki runot