kulissit

Runoilija suurisana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jonakin päivänä laivani saapuu, ja minun onnellani olen varmasti lentokentällä.
 

Viileitä iltoja,
villasukkia ja rakkautta
Romaaneita ja kauneutta

varo kulisseja

Rumia katuja,
mustaa ja harmaata.
Haavoja pitkin ranteita

minähän käskin varoa niitä!

Jos vielä kertoisit minulle maailman kauneudesta,
pakenisin

Jos vielä vakuuttaisit minut onnesta ja toivosta,
et näkisi minua enää koskaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot