ei ainakaan tänään

Runoilija suurisana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jonakin päivänä laivani saapuu, ja minun onnellani olen varmasti lentokentällä.
 

Miksi kädet kurkulla,
nauha kaulassa?
Kuka neuvoo tien ulos
unohditko piirtää lopun?

Hengittäisitpä kanssani samaa ilmaa
tuntisit sen raskauden
Yrittäisit katsoa lävitseni
yrittäisit edes

Pyörin paikallani
eikö tämä tie koskaan lopu?
Kuin painajaisuni josta en herää,
ainakaan tänään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot