ruostuu

Runoilija suurisana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jonakin päivänä laivani saapuu, ja minun onnellani olen varmasti lentokentällä.
 

Se oli liian aikaista
Kun mitään ei oltu tehty,
eikä mitään jäänyt silti tekemättä.

Kadotaan kuin vesi,
Rautatientorin mukulakivien väliin.

Eivät kerro minne sen kadottivat,
silti se aina palaa.

Tulee sade,
tulee suru.

ja rakkaus ruostuu.

Selite: 
tää oli täysin jostain puun takaa putkahtanut idea.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista ja koskettavaa runoilua. Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot