Dear Mother Teresa

Runoilija suurisana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jonakin päivänä laivani saapuu, ja minun onnellani olen varmasti lentokentällä.
 

Rakas Äiti Teresa
mitä teen?
ihmisiä vailla päämäärää
suljenko portit?

Äiti Teresa
Piilotanko veitset?
Tyhjennänkö povitaskut?
pakeneville avoimet ovet

ja Äiti Teresa
Kun he siirtyvät paljain jaloin pakkaseen,
pyydänkö palaamaan takaisin
vai jatkamaan matkaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

täss on ideaa, erityisesti pidän viimesestä osasta.

täss on ideaa, erityisesti pidän viimesestä osasta.

 

Käyttäjän kaikki runot