norovirus

Runoilija vesiheinikki

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä enemmän on pakkasta, sitä rumempi saa olla
 

minun huuleni on kipeä
syön greipin, se on kirpeä

kalat kuolivat akvaariossaan
kun en niitä jaksanut enää hoitaa
sisko aikoo soittaa poliisin
mutta mitäpä minä siitä välittäisin

selkään sattuu vieläkin
huomenna minulla on kiire
venytän liian pitkälle
jossain napsahtaa

eilen heikotti, nyt ei enää
taivutan selän kaarelle ja se auttaa vähän

euforianpurkauksia ja flegmaattinen lapsi

huomenna minulla on kiire

Selite: 
joku kummallinen viiden minuutin tuotos.
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on aika tosikiva. 8>

venytän liian pitkälle
jossain napsahtaa

tuo kohta varsinkin.

pidin tästä, nätti :)

 

Käyttäjän kaikki runot