niska

Runoilija vesiheinikki

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä enemmän on pakkasta, sitä rumempi saa olla
 

sä olet minulle pelkkää kuraa
sananjalka mun viidakossa
sä olet varjo mun valossani
älä pidä minusta kiinni

soitat säröjä mun vahvuuteeni
tai ainakin yrität

väitän sua suurempi olevani
vaikka en sitä lähelläkään
toiset on pinnaltaan vahvempia,
toiset sisimmältään

Selite: 
se vaan tuli
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis :)

'soitat säröjä mun vahvuuteeni'

Taiteellisia nämä sinun runosi.
Tykkään erityisen paljon tästä uusimmasta.
Runossa on on todella hyvä sanoma;

'toiset on pinnaltaan vahvempia,
toiset sisimmältään'

kiitos.

Kaunis runo, hienoja tunteita. Lopusta pidin kovasti. Sinulla on kauniita ja omanlaisia runoja, hienoa! :)

 

Käyttäjän kaikki runot