väheksy

Runoilija vesiheinikki

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä enemmän on pakkasta, sitä rumempi saa olla
 

Sä luulit olevasi toiselle koko maailma
mutta huomaat olevasi vähemmän kuin puolet
Sä luulit taas itsestäsi ihania
sua vihataan enemmän kuin tiedät

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ymmärrän fiiliksen, ja hyvin kuvattu, mutta... mielestäni ihminen ei voi olla toiselle koko maailma. Todellisuus on, ja siinä todellisuudessa olemme, Jumalan kämmenellä, ihania vajavaisinakin: todellisuudessa rakastettuja. Viimeinen rivisi puhuttelee koska mielestäni se ilmaisee jotakin ydintä aiheestaan, koska on olemassa voima joka vihaa todellisuutta (Kristuksen todellisuutta) ja jokaista ihmistä. Tuo voima voitetaan vain rakkaudella. Itselleni Jeesuksen ristintyö Golgatalla on rakkauden huipentuma. Hän rakasti loppuun asti että minäkin voin, häneen uskoen, rakastaa ja antaa anteeksi. Syviä henkilökohtaisia tuntoja ja ajatuksia synnytti runosi.

Hei, ja onnea vaan. :) Neljäs lause on niin ihanan jännässä muodossa, täytyy sanoa.

Niin totta välillä.

Hieno runo, toisille ihmisille olisi mukava kertoa tämä asia. Ja onnea :>

kerroitko minusta?
joo no tulee jotenki oma itteni mieleen.
raadollista.

 

Käyttäjän kaikki runot