Nimetön

Runoilija vesiheinikki

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä enemmän on pakkasta, sitä rumempi saa olla
 

osuiko harhalaukaus rakkaisiisi
jos ei sun niin ainakin jonkun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikessa lyhykäisyydessään hieno. Mietelauseenomainen, puhutteleva runo. Lisää syvyyttä tekstiin tulee kun lukee "jonkun" kahdessa mielessä: jos ei sun, niin ainakin jonkun harhalaukaus (jokainen ihminen tekee virheitä, myös minä) ja jonkun rakkaisiin (jotka ovat ihmisiä tunteineen niin kuin me). Minusta runon sanoma on siinä että pitää huomioida toistenkin tunteet, jokainen ihminen on arvokas ja jokaiseen sattuu.

 

Käyttäjän kaikki runot