lopussa

Runoilija vesiheinikki

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä enemmän on pakkasta, sitä rumempi saa olla
 

Tämä on niitä hetkiä,
kun sankaritar tekee viimeisen siirtonsa
ja samalla paljastaa tunteensa

Nämä ovat niitä tunteita,
kun viime hetken paniikki saa onnellisen loppunsa
Näissä murheissa luova kirjoittaa
viimeisen sinfoniansa
Niitä kyyneliä en vieläkään itkenyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot