Pelko

Runoilija Vahva pikkumyy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meille on annettu kaksi lahjaa, joita tulisi käyttää mahdollisimman paljon - huumori ja mielikuvitus. Mielikuvitus korvaa sen, mitä emme ole ja huumori auttaa meitä hyväksymään sen mitä olemme.
 

Intuitio. Luotanko siihen tunteeseen joka kirkkaana
tuli mieleeni ja tuntuu koko kehossa.
Aavistus.
Jotain tapahtuu.
Määrittelemätöntä.
Tämä tunne ei ole hyvä,
se kiristää hermoja, ei anna rauhaa.
Kuin muurahaiset juoksisivat kielellä,
selässä väreilee tyyntä pintaa,
koen että pian alkaa myrsky.
Joka ei ota laantuakseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas runosi saa minutkin odottamaan jotain kauheaa tapahtuvaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot