Kummallista

Runoilija Vahva pikkumyy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meille on annettu kaksi lahjaa, joita tulisi käyttää mahdollisimman paljon - huumori ja mielikuvitus. Mielikuvitus korvaa sen, mitä emme ole ja huumori auttaa meitä hyväksymään sen mitä olemme.
 

Minne ihmeeseen se ajatus katosi päästäni?
Olin pohtimassa jotain merkityksellistä.
Jotain minkä halusin tallentaa paperille.
Mielestäni tärkeää ja säilyttämisen arvoista se oli.
Vielä aamulla ajatus oli selkeänä kulkuna pään poimuissa, kuvittelin jopa olleeni nero kun moista keksin.
Ja nyt, nyt ei ole edes puolen kirjaimen aavistusta siitä, mikä tämä timanttinen, hohtava ideani oli!

Harmilloista, kadota nyt Hukkamaan pölyisille aavikoille, etsiä sieltä kuin pinniä hiuksista.

Minäpä odottelen. Jos timanttini ilmestyisi takaisin, pölyisen aavikon hiekan kiillottamana ja kirkkaana.

Selite: 
Tykkäsin tästä kovasti ja tykkäisin enemmänkin jos saisin riviteltyä sen eri tavalla. Aina kuitenkin onnistun vain levittämään koko sivun.... Suotakoon anteeksi minulle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot