Norsujen yö

Runoilija Vahva pikkumyy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meille on annettu kaksi lahjaa, joita tulisi käyttää mahdollisimman paljon - huumori ja mielikuvitus. Mielikuvitus korvaa sen, mitä emme ole ja huumori auttaa meitä hyväksymään sen mitä olemme.
 

Kun syysyö lähestyy tummansiniseen viittaansa sinut kietoen, muistathan minut, en ole kaukana.
Käydessäsi makuulle viileiden lakanoiden väliin, tunnetko kosketuksen olkapäälläsi. Se nostaa ihosi kananlihalle.
Huomasitko lämpöisen henkäyksen niskassasi ja pääni painon lapojesi välissä.
Anna elefanttien aloittaa hitaan yöllisen vaelluksensa vieden sinut siniseen uneen. Elefantit tömistelevät toisiaan hännästä kiinni pitäen, jonossa kohti unien maata.

Selite: 
Löysin tämän vihkostani. Tuntui sopivan tähän hetkeen, kun ilta on ikkunan takana tumma ja vielä lämmin. Ihanan lempeät elokuun yöt!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot