Kiireetön

Runoilija Vahva pikkumyy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meille on annettu kaksi lahjaa, joita tulisi käyttää mahdollisimman paljon - huumori ja mielikuvitus. Mielikuvitus korvaa sen, mitä emme ole ja huumori auttaa meitä hyväksymään sen mitä olemme.
 
 Marraskuun mattaa. Kadulla, taivaalla.
Puita ei erota toisistaan.
Kaupungin valot, siitä taivaan väri samettinen lila.
Nautinnollista olla hämärän hyssy, pyöräyttää ympärilleen
raskas pimeän ajan peitto.
Vaellella hiljakseen kuunnellen, nauttien
tästä tiheästä tummuudesta. Ei pidä kiirehtiä nyt.
Selite: 
Tekisipä mieleni maalata tämä runo. Sen taidan tehdä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot