Huomioita Helsingistä

Runoilija Vahva pikkumyy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meille on annettu kaksi lahjaa, joita tulisi käyttää mahdollisimman paljon - huumori ja mielikuvitus. Mielikuvitus korvaa sen, mitä emme ole ja huumori auttaa meitä hyväksymään sen mitä olemme.
 

Ei se sateinen syksy nyt niin kamalaa ole.
Kun illalla odottaa ratikkapysäkillä kotiin menevää iloisenvihreää matkustusvälinettä, on aikaa huomioida ympäristöään.
Tuulessa heiluvat lamput, jotka on kiinnitetty vaijereihin katujen ylle kuin nurin käännetyt kattilat.
Niistä lähtee lämpimänkeltaisia valokeiloja pyörimään sateen joukkoon.
Viereeni tulee nainen villaisessa puolihameessaan, jalassaan kirkkaanpunaiset kumisaappaat.
Ratikassa istuessani huomaan piteleväni vierustoverini kanssa sateenvarjoa samalla tavalla kädessäni, kuin kukkakimppua.
Väkisinkin alkaa hymyilyttää!

Selite: 
Uudessa kaupungissa on niin paljon nähtävää!
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämäniloinen runonen.
Tykkäsin.

Upeaa tekstiä. Pientä rivitystä ehkä, niin olisi ollut helppolukuisempi.
Pidin paljon.

Elämäniloinen runonen.
Tykkäsin.

Upeaa tekstiä. Pientä rivitystä ehkä, niin olisi ollut helppolukuisempi.
Pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot