Luomisen tuskaa =O)

Runoilija Vahva pikkumyy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meille on annettu kaksi lahjaa, joita tulisi käyttää mahdollisimman paljon - huumori ja mielikuvitus. Mielikuvitus korvaa sen, mitä emme ole ja huumori auttaa meitä hyväksymään sen mitä olemme.
 

Mieli tekisi laittaa sanoja järjestykseen ja taikoa paperille runo. En kuitenkaan tiedä mistä aloittaisin, millaisesta aiheesta juonen kalastaisin.

Odotan ja makustelen sanojen tulvaa, pian ajatusten määräkin päätä jo huimaa!
Aiheita olisi niin kovin monia, toiset imeliä, toiset somia. Melkein kaikki jopa aivan omia.

Tummiakin mietteitä häilähtää---
hei nyt tulee kevät!-- ei niille tilaa jää!

Hups vaan, tästäpä saan, pienen näytteen, ajatuksille täytteen!

Selite: 
Jep jep, mitään en oo naukannu. Runosuoni vaan ei nyt kunnolla laukannu, piti silti saada kirjoittaa. soooooriiii!
Kategoria: 
 

Kommentit

sanat on järjestyksessä, hyvä.

sanat on järjestyksessä, hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot