Kesälle

Runoilija Vahva pikkumyy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meille on annettu kaksi lahjaa, joita tulisi käyttää mahdollisimman paljon - huumori ja mielikuvitus. Mielikuvitus korvaa sen, mitä emme ole ja huumori auttaa meitä hyväksymään sen mitä olemme.
 

Huomenta Kesä!
Tahdon tavata sinut tuossa tuvan portailla heti, kun olen saanut hellan pesään tulet ja poristeltua aamukaffeet pannuun.
Klasista jo näkyykin kastepisarat kuivuvan heinänkorsien päistä ja syreenien oksilta.
Aurinko heittää kutsuvasti säteensä räsymatolle.
Nähdään pian!

Selite: 
Lähetin tämän ammattiyhdistykseni tekstarikisaan. Voittoa ei hellinnyt, mutta sain runoni lehteen=O) jee jee!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesän muistoja herättävä Aurinkoinen runo.
Kahvintuoksuinen ja Hymyilevä.
:)

Tästä näkee kesän!

 

Käyttäjän kaikki runot