Annan tuulen viedä

Runoilija InMemoriam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille arvosteluista, kommentoin takaisin kun ehdin!
 

Sinä olet vain yksi

kaikista miljoonista

rakkaustarinoista

Olet onnellinen tässä

siihen asti

kunnes käännät

seuraavan sivun

Ja vaikka sinä

et huomenna

välittäisikään tulevasta

Niin minä en katuisi

yhtäkään hetkeä

menneestä

Aurinko nousee

vielä vuoden päästäkin

samasta suunnasta

Eivätkä päivät tunnu

enää mahdottomilta

ilman puheluitasi

Mutta siltikään

minä en ikinä unohda

miten hymysi

oli joskus

koko elämä

Selite: 
Ei onneksi pysty muuttaan kaikkea <br/> mitä joskus pitäis sanoa
Kategoria: 
 

Kommentit

Lukiessani ruoasi minulle tuli itku. Herkkä ja toi tuntemuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot