Tunne jolle ei ole nimeä

Runoilija InMemoriam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille arvosteluista, kommentoin takaisin kun ehdin!
 

Se liukuu
ikkunoiden pintaa
pitkin
Ja sateen tullessa
ropisee raskaina
pisaroina multaan

Sen nimi
ei sisällä
yhtään kirjainta
Ja kasvot on
leikattu paperista

Se nauraa yksin
tyhjälle talolle
Eikä kykene
muistamaan
mihin kadotti
päiviensä sisällön

Selite: 
Kerro minulle<br/> mitä on ikävä<br />
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mahtava runo. Säkeistöt ovat kiinni toisissaan ja idea kulkee kirkkaana kuin punainen lanka. Tätä lisää :)

Mielenkiintoinen ja kaunis runo. Kolahti.

Kaunis tunne<3

Suosikit -->

 

Käyttäjän kaikki runot