Eilisen lapsi

Runoilija InMemoriam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille arvosteluista, kommentoin takaisin kun ehdin!
 

Sinä olit kaunis
ja täynnä unelmia
Elämän pieksämä tyttö
- joka rakasti
jokaista hymyä

Mutta sinä väsyit
ja annoit tuulen viedä
viimeisetkin puhalluskukat
- Sateen riisua kasvoilta
jokaisen toiveen
ja eilisen lupaukset

Enkä minä koskaan
unohda miten
verkkokalvoja kirveli
Kun kuulin sinun
huutavan elämääsi
takaisin
- Silloin minä melkein
sain koskettaa
sitä ikävää sisälläsi

Etkä sinä ikinä
kääntynyt katsomaan
kun kuiskasin
perääsi
'Rakastan sinua'

Selite: 
I said it's too late
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava 8)

rakastuin tähän kyllä täysin :o
aivan loistava... suosikkeihin!!!

kaunis muisto<3.

Todella kaunis, koskettava ja herkkä runo. Pidin paljon :)

Raastava,surullinen runo,upeita kielikuvia tulvillaan "elämän pieksämä tyttö". Annat tuskalle sanat runoissasi,kirjoitat koskettavasti.

Koskettavaa <3
Suosikki heti >>

hirveen kaunis.

ps. mullon ikävä sua

Koskettaa kyyneliin saakka...

ja mä rakastan sadetta, se on jotain mahtavaa.
vau. pidän tästä.

vauu. mieletön. kipeä, mutta ehdottoman kaunis! <3 parasta antia näillä sivuilla taas pitkään aikaan. olet kyllä niin loistava kirjoittaja. rakastan runojasi.

<3

 

Käyttäjän kaikki runot