Kymmenen lisävuotta

Runoilija InMemoriam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille arvosteluista, kommentoin takaisin kun ehdin!
 
Neljänä päivänä viikossa
kukaan ei huomaa
kuinka paljon rakastan
Miten saan onnen
pelkästä katselusta

Ja jos vain voisi
jos voisi ajan pysäyttää
Nämä hitaat minuutit
ja matelevat sekuntit
- ne eivät millään riittäisi
kun sinä olet siinä
Selite: 
kun sinä olet lähellä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot